30-01-08

D-day has come!

Yup, het is zo ver. Mijn triljoenste poging om wat kilo's te verliezen. Eigenlijk ging ik maandag beginnen, maar ventje vond het beter te wachten tot vandaag, want gisteren stond er etentje met vrienden op het programma. Een goed idee, tot ik vanmorgen besefte dat er zondag ook een etentje op het programma staat, en we binnenkort een weekje gaan skiën (en après-skiën), wat mijn dieet wellicht ook geen goed zal doen.
Maar, we zijn met volle moed begonnen en nu, een halve dag verder, heb ik nog altijd niet gezondigd! Jieha! Vanmiddag zelfs water bij mijn eten gedronken, in plaats van mijn gewoonlijke Cola Light!

vermageren
Alles moeten opschrijven wat je binnenspeelt (want ik werk volgens de weight-watchersmethode, dus met de puntjes, maar zonder naar de bijeenkomsten te gaan) helpt ook wel bij het 'niet meer snoepen'. Al vrees ik dat er nog moeilijke momenten aan zitten te komen. Op 't werk is het de gewoonte dat jarigen trakteren op cake of snoep of... en de laatste dagen zijn er drie een jaartje ouder geworden. Gisteren heeft nummer 1 getrakteerd, wat betekent dat de twee anderen in de nabije toekomst nog snoep en chocolade zullen laten uitrukken.

Ik heb dan ook nog nooit zo hard gehoopt dat het kleine groepje 'wij trakteren niet'-collega's heel vlug uitgebreid zal worden...

May the force be with me (en de chocolade ver weg)

12:46 Gepost door Smoefelgatje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: goede voornemens, dieetbabe |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.