28-02-08

Nieuwe geneugten

Dinsdagavond ben ik eindelijk met start to run begonnen, en ik heb de geneugten van het lopen na het vallen van de avond ontdekt... En dan heb ik het niet over de temperatuur - fris, dus geen kans op oververhitting - maar over de gesloten rolluiken en het afwezig zijn van kletsgrage buurvrouwen! imagesGeen commentaar dus over mijn bloedrode kop en gehijg. En ja, ik weet het, bij start to run moet je zo traag lopen dat je nog kan praten, maar hoe test je dat als je alleen bent? En toegegeven, nog trager lopen was praktisch onmogelijk. Nadelen zijn er natuurlijk ook. Te beginnen met dat fluohesje, dat ik veiligheidshalve aantrek. Om nog niet te spreken over het niet zien waar je je voeten zet. En nee, ik ben geen hondenstrontslachtoffer geworden, maar ik was wel bijna tegen dek gegaan toen het voetpad opeens onderbroken werd voor een dreef. Een boerendreef, meer putten en bulten dan dreef dus... Een i-pod moet ik trouwens ook dringend zien te bemachtigen, om het dan te kunnen doen met Evy. Nu liep ik met een chronometer, maar omdat het donker was moest ik telkens het bijhorende - fluogroen - lichtje aansteken om te zien hoe lang ik nog moest lopen/mocht wandelen. Als je dus hoort van UFO-waarnemingen ergens in de Vlaanders, 't was ekik... Voor de rest viel het lopen trouwens goed mee. Gisteren was ik helemaal opgetogen, want niets van stramheid te bespeuren! Tot ik vanmorgen de trap naar 't bureau nam... Iets te vroeg geroepen! Maar, dat zal wel overgaan met 't lopen vanavond zeker?

15:24 Gepost door Smoefelgatje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: goede voornemens, ladies run |  Facebook |

Commentaren

Knap dat je bent begonnen met lopen,trek het je vooral niet aan wat anderen zeggen over je rode kop.Weet goed waaraan je begint want voor je het weet kan je niet meer zonder.o ja dat nog je hebt een toffe blog om te lezen doe zo verder.

Gepost door: Anita | 29-02-08

De commentaren zijn gesloten.