07-03-08

Ramp in aantocht

Als het zo verder gaat, dan zal de Ladies Run een ramp worden. Na zondag niet meer gelopen! Maandag: chocoladeles. Dinsdag: ventje heel laat thuis (met reden, hij is projectleider van een miljoenenproject - 13 miljoen en een kluts, in euro's!). Woensdag: werken, werken, werken.

Gisteren zou dan mijn dag worden, maar dat was buiten de waard - bubbeltjes leerkracht - gerekend. Het plan: Om 18.30 uur oudercontact, daarna vlug bubbeltje en prutsje ophalen bij schoonma, vlug naar huis, ventje - die voor oudercontact extra vroeg naar huis ging komen - laten zorgen voor bubbeltje en prutsje, en zelf gaan lopen. 22 minuten lopen, bubbeltje en prutsje in bed helpen steken en op 't gemakje eten.

De werkelijkheid. 18.20 uur op school aankomen (op 't briefje stond er dat we 'stipt' moesten zijn, en je weet maar nooit dat het beter opschuift dan verwacht), merken dat er nog twee wachtenden voor ons zijn. 15 minuten wachten. Merken dat die twee wachtenden er drie zijn, want dat die vrouw en die man geen koppel vormen.  Wachten. Wachten. Wachten. Wachten...

't Was 19.30 uur tegen dat wij binnen mochten! Tegen dat we terug thuis waren, was ik uitgehongerd! Nadat onze keppetjes in bed lagen, heb ik dus gegeten, en niet gelopen. En daarna vlug gaan slapen, want ik was kapot.

Vanavond moet het dus gebeuren...

13:34 Gepost door Smoefelgatje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ladies run, goede voornemens, geen karakter |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.