18-03-08

Doffe ellende

Ziek, zieker en ziekst... Zo kun je mijn mannen momenteel het best omschrijven. Ventje heeft al paar dagen last van koppijn, die niet overgaat. 't Voorbije weekend heeft hij dan ook meer in zijn bed gelegen dan hij eruit geweest is.

Bubbeltje is al van donderdag ziek. Donderdagmiddag moest hij overgeven op school, maar daarna was hij weer zijn normale zelf, tot hij vrijdagmorgen - net voor we naar school gingen vertrekken - weer moest braken. Bubbeltje vrijdag dan thuisgehouden, en zelf van thuis uit gewerkt, maar eerlijk gezegd, bubbeltje leek niet echt ziek. Ook in 't weekend geen vuiltje aan de lucht, maar gisteren kregen we nota van interimjuf (echte juf is ook ziek) dat bubbeltje niets gegeten had op school, en niet echt veel gespeeld had... Vanmorgen heeft bubbeltje ook niets gegeten, maar chocolade ging er wel in. Hij had ook nergens pijn of zo, dus hebben we hem maar naar 't school gestuurd.

Ons prutsje is er echter het ergst aan toe. Zaterdag was hij - weer - aan het vechten met zijn broer om een stuk speelgoed... Bubbeltje duwde prutsje weg, die zijn evenwicht verloor en tegen de kachel viel. Resultaat: twee verbrande strepen op zijn wangen (hoe hij gevallen is, weet ik niet, maar op elke wang heeft hij een streep), en een verbrande plek op zijn handje. De plekken zijn gelukkig tamelijk klein (kleiner dan een euromuntstuk, en de plek op zijn rechterwang was vanmorgen al volledig verdwenen/genezen) en prutsje lijkt er niet echt te veel last van te hebben, maar toch...

12:59 Gepost door Smoefelgatje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bubbeltjes |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.