08-04-08

De wraak van Freaq

Hij camoufleert het als een goedbedoelde geste – smoefelgatje aan wat meer lezers/reacties helpen – maar eigenlijk neemt hij gewoon wraak, onze freaq! Wraak, omdat ik – onbewust en onbedoeld – gelachen heb met de naam van zijn ongeboren en, bij mijn weten, ongeconcipieerde dochter. Wraak, omdat ik al een paar keer luidkeels commentaar op zijn blog gegeven heb, waardoor collega’s zouden kunnen weten dat hij een blog heeft. Voor zover ze dat nog niet weten, natuurlijk. Wraak, omdat ik gewoon af en toe ambetant ben, en hij dat wellicht beu is…

 bloggen

En nu zit ik dus met een dinsdag dilemma. Blijven bloggen, of niet? Zelfcensuur, of niet? Rekening houden met wat meelezende collega’s/bazen zouden kunnen denken, of niet?

Want ik ben nu eenmaal een frustratieblogger. Een situatie die mijn kl**en uithangt? Bloggen! Een collega die op mijn zenuwen werkt? Met veel plezier en zin voor overdrijving een blogveeg uit de pan geven!

De fundamenten van smoefelgatjes bestaan wankelen…

 Aaarrrggghhh! Waarom slaag ik er maar niet in om een link in een tekst te verwerken? Klik dus op de foto om bij Freaq de wraakzuchtige uit te komen.
En ja, dit is een frustratieblogje!

12:47 Gepost door Smoefelgatje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: jobfever, blogbabe |  Facebook |

Commentaren

*zoekt dekking* *zwaait met wit vlagje*

Wraaklust was het eigenlijk niet echt, eerder pure dommigheid/verstrooidheid... Gisteren heb ik motorolie in plaats van benzine in de grasmachine getankt, met een geluid als een doodsreutel en ferm blauwe rook als gevolg. Om maar te zeggen: it happens to me all the time...

Gepost door: freaq | 08-04-08

Allez, dan mag ik nog van geluk spreken...

Gepost door: smoefelgatje | 08-04-08

De commentaren zijn gesloten.