27-05-08

Zwem, zwemmer, zwem

Waarschuwing: klaagzang! 

Ik zit al hele maand tegen mezelf te zeggen dat, als ik vandaag zou halen, het ergste voorbij zou zijn, maar niets is blijkbaar minder waar...

Het eerste speciale project is nu wel afgesloten, maar de volgende staan alweer klaar. Meer nog, terwijl mijn collega's dat allemaal al mooi geregeld hebben, moet ik nog beginnen met regelen... Geen tijd gehad, dankzij project nummer één.
Niet dat dat iemand interesseert. Geen enkele baas heeft de voorbije dagen ook maar geïnformeerd naar de toestand van project 1, of het wel zou lukken, of ik extra hulp nodig had,... Ben benieuwd of ze ook zo karig zullen zijn met hun kritiek... Gelukkig waren mijn dichte collega's iets meelevender en hulpvaardiger.

verdrinken
Project 2 - gespreid over meerdere weken - loopt gelukkig op rolletjes.  Deze week een uurtje werk aan gehad, dus dat valt wel mee.

Nu, project 3 is iets helemaal anders. In tegenstelling tot project 1 - waar ik toch wel mijn hart en ziel heb ingestoken - en  project 2 - dat een klassieker is - spreekt dit onding me totaal niet aan. Oninteressant, niet meer actueel,... Ik vind het vooral 'willen, maar niet kunnen'. Maar, de bazen vragen, dus wij zullen opnieuw draaien. Of beter gezegd, ik zal draaien, want dit is niet meteen een opdracht waarbij ik met een gerust hart op mijn medewerkers kan rekenen. En dus doe ik het liever zelf. Misschien dom, maar ik sta liever niet voor nare verrassingen net voor mijn deadline.

Al wordt die deadline halen wel heel erg krap, want het gewone werk gaat natuurlijk ook verder... Er wachten hier nog twee interviews en een gemeenteraad om uitgeschreven te worden. Vanavond heb ik nog een interview, en dan heb ik nog geen enkele tekst herlezen...

't is echt zwemmen of verzuipen. En nee, aan pompen begin ik niet meer, ik voel al lang geen vaste grond onder de voeten meer.

Update: Woensdagmorgen. Nog geen half uur nadat ze project 1 in handen hadden, kreeg ik al twee telefoontjes met kritiek. Ik vraag me serieus af wat ik hier in godsnaam nog zit te doen, waarom ik nog al die moeite doe...

13:13 Gepost door Smoefelgatje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: jobfever |  Facebook |

Commentaren

Hey , een goede avond! Ik kom even langs om je even te groeten. Bloggroeten, en succes met je werk.

Gepost door: Chris | 30-05-08

De commentaren zijn gesloten.