02-09-08

Off-day

Heb complete off-day. 't Was nochtans niet zo slecht begonnen, maar de schoolroutine zit er nog niet helemaal in waardoor ik tamelijk laat op 't werk was. Vandaag was P-day, de dag dat onze sliekparking ingeruild werd voor een geasfalteerd exemplaar... Maar dat geasfalteerd exemplaar telt (voorlopig) heel wat minder plaatsen dan de sliekparking, en dus absoluut geen plaats meer. Moest mijn wagen dus ergens te velde, heel ver stappen parkeren, en daardoor belandde ik redelijk pissed-off op 't werk.

Aangezien 't kikkervisje in mijn buik weer de hele voormiddag voor de nodige misselijkheid/braakneigingen gezorgd heeft, is mijn humeur er niet op verbeterd.

En nu net een mailtje van de nieuwe baas, of we volgende week eens willen samenzitten om te zien 'hoe we de werkdruk de baas kunnen blijven, hoe we de correspondenten best kunnen aansturen? En bij de les laten blijven door op tijd teksten aan te leveren… Hoe we vlotst kunnen samenwerken ook in vakantieperiodes… Hoe we tot meer ideeën kunnen komen voor exclusieve verhalen in de edities?'

En natuurlijk bedoelt ze het wel goed, maar op mij komt het nu eventjes over alsof we de werkdruk en de correspondenten niet de baas kunnen, niet vlot kunnen samenwerken en geen exclusieve verhalen brengen. En misschien zijn er wel mensen aan wie het mailtje gericht is voor wie dat het geval is, maar dat is die mens zijn probleem, niet het mijne. Nu krijg ik het gevoel alsof mijn werk ook op niets trekt, ook al bewijzen de cijfers het omgekeerde. De laatste jaren gingen die altijd omhoog, behalve toen ik met zwangerschapsverlof was... Maar daar mogen we natuurlijk geen conclusies uittrekken hé.

En ja, ben volop bezig met het schieten op de pianist (lees: de nieuwe baas), en morgen denk ik er wellicht helemaal anders over. Maar nu wil ik gewoon even onuitstaanbaar vies zijn.

En dat laatste lukt niet alleen in de West-Vlaamse zin van het woord, want heb net cola naast in plaats van in mijn mond gegoten... Ben ik nu even blij dat ik toch dat bruine hemddinggevalletje heb aangetrokken vanochtend, en niet dat witte topje. Hoewel ik dat bruine hemddinggevalletje eigenlijk afschuwelijk vind, maar 't is een van de weinige dingen waar ik nog in kan. En ik moet dringend gaan shoppen, maar daar ben ik meestal te misselijk voor.

Zal maar stoppen want zelfs al dit gezaag lucht me absoluut niet op.

12:30 Gepost door Smoefelgatje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: donderwolk |  Facebook |

Commentaren

Had ik woensdagochtend maar een rood-oranje T-shirt aangetrokken i.p.v. m'n witte hemdding, toen ik 's middags besloot wat cocktailsaus te smossen.

Maar sjjj... ik denk niet dat er veel mensen het gezien hebben.

Gepost door: bavada | 04-09-08

De commentaren zijn gesloten.