05-09-08

Hij of zij

Was deze week in drie dagen tijd anderhalve kilo bijgekomen. Gisteren die anderhalve kilo in een dag weer kwijtgespeeld. Zucht. Het is nu al zo ver gekomen dat ik bij het kiezen van maaltijden eerder beslis op smaak/gevoel bij het eruit komen, dan bij het opeten. Diepe zucht.

Vandaag weer naar gynaecoloog, trouwens. Een belangrijke afspraak, want nu gaan we alles in detail kunnen bekijken... Het neusje (dat er een neusbeentje is, heeft hij vorige keer al gezien) en mondje, de rug, benen, armen, vingers en tenen, en of het een hij of een zij wordt. Ben eigenlijk wel curieus, en ben niet de enige... Deze week nog een mailtje van mijn nichtje: of we al wisten wat het was, want ze was 'toevallig' in haar kasten aan het rommelen en wou weten of ze de baby- en kinderkleding - zij heeft drie dochtertjes - onze kanten mocht uitsturen...

Bij bubbeltje en prutsje wou ventje absoluut niet dat ik het geslacht ook maar aan iemand vertelde - waarna hij zich natuurlijk wel versprak - maar ik weet niet of ik het nu zal kunnen verzwijgen. Alleen al om van het 'en je wil een meisje zeker' af te zijn.

12:26 Gepost door Smoefelgatje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bubbeltjes |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.