23-09-08

Groen monstertje

Ik moet iets bekennen. Af en toe verander ik in een groen monstertje, en nu is het weer van dat.

De voorbije dagen werd er nogal wat afgediscussieerd ten huize smoefelgatje. Ventje wil naar een verjaardagsfeestje, ik ben tegen.

Dat verjaardagsfeestje is immers van zijn beste vriendin, die ik niet kan rieken en zien. Nu, zolang hij haar niet mee naar huis neemt, heb ik er geen problemen mee dat hij zo nu en dan met haar uitgaat, maar dat bewuste verjaardagsfeestje vindt plaats in Meise. Toch wel een eind van ons huisje in Bachten de Kupe, en dus wil ik dat hij thuisblijft.

Waarom? Dat vroeg hij mij ook. Op een verjaardagsfeestje wordt gedronken. En ook al zegt ventje dat hij weinig gaat drinken, op zo'n feestje heb je voor je het weet te veel op. Been there, done that, weet je wel. En ik wil niet dat hij met een glaasje te veel op naar huis rijdt, maar ik wil ook niet dat hij daar blijft slapen. De reden: de vriendin. Als een man eenmaal naar haar lacht, denkt ze al dat hij verliefd op haar is. Als hij tweemaal lacht, ligt ze de benen open. En als je weet dat ze vroeger stapelverliefd op ventje was (volgens mij nu nog altijd trouwens, al lacht ventje dat weg), dan neem ik liever geen risico's. Ik vertrouw misschien mijn ventje wel, maar haar absoluut niet.

12:41 Gepost door Smoefelgatje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: het leven |  Facebook |

Commentaren

Ik heb nog nooit gereageerd, nu wél gezien de situatie...
Verbieden heeft geen zin, je zou wel eens kunnen bereiken wat je wil vermijden...

Been there, done that

Gepost door: cathérine | 23-09-08

Dat van dat groene monstertje ken ik. En 't is verdomme moeilijk om dat in bedwang te houden. Ik zou in ieder geval net hetzelfde reageren als jij. Stel hem eens de vraag wat hij zou doen als de rollen waren omgekeerd. Misschien ziet hij dan hoe jij je erbij voelt ...
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 23-09-08

De commentaren zijn gesloten.