02-01-09

2009

Nu 2009 in 't land is - iedereen een schitterend 2009 toegewenst trouwens - heb ik vlug mijn goede voornemens voor 2008 gewist. Het resultaat was ronduit slecht. Van de tien voornemens er amper twee kunnen vervullen, al heeft de zwangerschap heel wat van mijn voornemens (5 kilo, 10 kilo en 20 kilo vermageren) in de war gestuurd natuurlijk...

Ondertussen ben ik het zwanger zijn meer dan beu... Ik was vergeten hoeveel ongemakken en pijnjtes met zwanger zijn gepaard gaan. Eerst vijf maanden van 's morgens tot 's avonds ziek, als ik dan eindelijk weer van mijn eten kan genieten moet ik op dieet en ondertussen heb ik ook last van bekkeninstabiliteit, waardoor ik amper kan draaien in bed en de helft van de tijd door het leven strompel, in plaats van huppel. 

Ik ben dus niet bepaald een vrouw die van haar zwangerschap geniet... Al maken de schopjes - zeg maar schoppen - en het gewriemel in mijn buik veel goed, ook al weet nummer drie al verdomd goed hoe hij op mijn ribben moet mikken...

Ondertussen is ventje volop bezig met de kamer in orde te brengen, zijn de doopsuikers en de geboortekaartjes besteld, zijn de babykleertjes van de zolder gehaald en gewassen, heb ik me al een paar keer uitgeleefd in babywinkels en zal ik dit nog een paar keer doen, want een winterkindje heeft een heel andere garderobe nodig dan onze zomerkindjes. 

Er is nog een item op de to do-lijst dat ik dringend moet afwerken, en dat is de geboortelijst in orde brengen. Ja, zelfs een geboortelijst voor een derde, want nummers een en twee hebben een aantal grote zaken naar de verdoemenis geholpen (de mobile,... ja, zelfs de flesjes hebben prutsje niet overleefd) en dus toch maar weer een lijst.

 

En mijn goede voornemens voor dit jaar? Genieten van ventje, bubbeltje, prutsje en nummer drie...

22:22 Gepost door Smoefelgatje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bubbeltjes |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.